Pages Navigation Menu

media man blogt over de biologische moestuin

Je moet de groenten van HAK hebben

Het verzamelen van de moestuinbakjes van Albert Heijn is uitgelopen op een hype. Toch kan het nog gekker. Het zoontje van Herman den Blijker vroeg onlangs aan zijn vader waarom er geen bonen in het assortiment zitten. HAK speelt hier handig op in.

Herman vond dit een hele goede vraag en gooide direct een filmpje de wereld in waarin hij de hulp inriep van groentefabrikant HAK om hier wat aan te doen.

Inblikker HAK deelt daarop woensdag 18 maart maar liefst 10.000 exclusieve bonenplantjes uit op drie grote pleinen in Amsterdam, Rotterdam en Almere. Als aanvulling op het welbekende moestuintje, waar kinderen en volwassenen in Nederland al weken mee in de weer zijn.

“We vonden het direct een geweldig idee van Herman. Het bonenplantje mag in het moestuintje zeker niet ontbreken! We zijn blij dat we het gelukkig op zo’n korte termijn nog konden organiseren”, reageert Marketingdirecteur Nicole Freid van HAK.