Pages Navigation Menu

media man blogt over de biologische moestuin

Ik kom graag bij u op de koffie!

Foto: Wilbert Bijzitter

Michiel Kolle (1959), technisch trainer bij Boom regionale uitgevers in Meppel, komt graag bij uw vereniging of instelling langst om te vertellen over informatie-overdracht. Opgeleid als documentalist weet hij alles over het ontsluiten en beschikbaarstellen van informatie. Hij zit al meer dan 25 jaar in het communicatievak, eerst als foto- en beeldredacteur, eindredacteur, coördinator opmaakredactie, hoofd afdeling Creatie (advertenties, websites en NieuwsTV) en coördinator innovatieve producten (Data Base Publishing, internettoepassingen en Social Media). Nu is hij als trainer gespecialiseerd in kennisoverdracht van deze onderwerpen.

Hij kent de geheimen van de optimale workflow en een efficiënte productie, zowel bij redacties als bij de advertentievervaardiging. Hij weet hoe je doelgroepen kunt bereiken met printproducten, zoals kranten. Hij legt de relatie tussen vormgeving en inhoud. Maar hij kent ook de kracht van (mobiel-)internet en Social Media.

Zijn ruime ervaring in vrijwilligersorganisaties maakt hem ook tot een goede gesprekspartner voor verenigings- en stichtingsbesturen over betrokkenheid, verantwoordelijkheid, motivatie en de inzet van vrijwilligers.

In zijn netwerk zitten DTP-ers, vormgevers, redacteuren, fotografen, webontwikkelaars, software ontwikkelaars, trainers en coaches. Indien gewenst, brengt hij u graag met hen in contact.